top of page

Hvil i fred Racheal!

Kjære venner av barnehjemmet Det er med stor sorg vi må informere dere om at et av barna på barnehjemmet, Racheal, døde i begynnelsen av juni.

Etter høy feber og flere anfall ble hun fraktet til Maranatha Barnesykehus der hun ble grundig sjekket og fikk oksygen. Dessverre klarte ikke legene å redde Racheal.

Racheal ble født 1. november 2007 og hun kom til barnehjemmet en uke senere da moren døde under fødsel. Faren var svært fattig og verken han eller andre familiemedlemmer klarte å ta seg av den funksjonshemmede jenten. Racheal led av spastisk cerebral parese. Den delen av hjernen som styrer bevegelse og muskeltone var irreversibelt skadet. Hun fikk anfall gjentatte ganger og hennes tale- og svelgeferdigheter var sterkt begrenset.

Sammen med sin kjære fostermor Rossetti dannet de et ekstraordinært og veldig kjærlig forhold. Med mye tålmodighet og engasjement passet Rossetti godt på Racheal

Racheal ble bare 14 år gammel. Til tross for hennes alvorlige lidelser var hun alltid smilende og glad - tilstedet i livet.


Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page